I juni månad bestämde sig redaktionen för att bjuda in läsarna på en smakresa. De beställde hem vitt snus från olika varumärken och skickade ut till utvalda läsare för att få deras åsikter och tankar kring produkterna. De fyra varumärkena som testades var Velo, Cuba, Iceberg och Killa samt Voon cool spearmint cbd. Varje varumärke representerades av en produkt – Cuba ninja edition energy, Velo exclusive urban vibe medium, Killa niclab flash och Iceberg energy medium.

Det är viktigt att påpeka att smakupplevelserna kan variera mellan olika individer och att det alltid är bra att bilda sig en egen uppfattning. Innan man beställer hem produkter bör man läsa på om nikotinhalt och smaker för att välja en produkt som passar ens egen smak och preferenser.

Efter att läsarna hade testat produkterna skickade de in sina omdömen till redaktionen. Omdömena var positiva och välutvecklade, och många deltagares upplevelser togs med i rapporten.

Velo exclusive urban vibe medium beskrevs som en mild produkt med en fin och behaglig smak. En del läsare tyckte att produkten passade bra för dagligt bruk, medan andra föredrog en starkare variant. Produkten passade enligt flera deltagare bra (den påminde tydligen om Vid perfect pear slim all white också) för dem som försöker sluta röka.

Cuba ninja edition energy var en produkt som fick höga poäng för sin smak och energigivande effekt. Läsarna noterade en kraftig smak av mint och mentol, och uppskattade den långvariga effekten av nikotinet. Produkten passade enligt flera deltagare bra för dem som behöver en extra energikick under dagen.

Killa niclab flash var en annan produkt som uppskattades för sin smak och energigivande effekt. Läsarna beskrev produkten som mild och frisk med en behaglig mintsmak – lite som xqs twin apple strong! De noterade också att produkten gav en kraftig energikick utan att orsaka en obehaglig känsla i kroppen. Produkten passade enligt flera deltagare bra för dem som behöver fokus och energi under dagen.

Iceberg energy medium var en mild produkt med en subtil smak av lakrits och mentol. Läsarna noterade en kraftig och långvarig energigivande effekt från produkten, och uppskattade den milda smaken. Produkten passade enligt flera deltagare bra för dem som söker en mild och behaglig energikick.

Sammanfattningsvis var testet en lyckad smakresa för deltagarna, och redaktionen tackar alla som bidrog med sina omdömen och erfarenheter. Produkterna från Velo, Cuba, Iceberg och Killa har alla sina egna unika smaker och effekter, och passar olika individer och preferenser. Tack, nästa gång ska vi också snacka om White Fox!